Klankschalen

In 2012 en 2013 heeft Prema de opleiding voor klankschalenmasseur gevolgd bij Erik Karsemeijer (volgens de methode Peter Hess) en geeft nu behalve klankschaalmassages ook klankschaalconcerten in Drenthe (op aanvraag ook elders).

Klankschalen
 

 Klankschalen

Klankschalen

Klankschalen

 

Klankschaalconcerten

Sinds het einde van 2012 gaf Prema samen met collega Fiona verschillende concerten in Uffelte (Drenthe) en sinds 2013 ook in Kallenkote (vlakbij Steenwijk). Tegenwoordig verzorgt Prema de concerten zonder Fiona. Na de zomer vinden de klankschaalconcerten in Uffelte plaats op de vierde donderdagavond van de maand. Zie voor de data de agenda op deze site of de agenda van boerderij De Uelenspieghel.

De zaal is open vanaf 19.30 uur. Koffie, thee en koekjes staan voor u klaar. Het concert begint om 20.00 uur. De kosten bedragen € 10.
Wilt u liggen, neem dan zelf een matje en een dekentje mee. Voor aanmelden (wel gewenst, maar niet verplicht) en informatie kunt u bellen met Prema, 06-30748100.

Locatie: boerderij De Uelenspieghel (spiritueel en kunstzinnig centrum), Winkelsteeg 5, 7975 PV Uffelte.

Klankschalenconcert in De Muze

De klankschaal-droomconcerten kunnen je bij je diepste kern brengen.
Laat heerlijk ontspannen de subtiele klanken over je heen komen.

Behalve van de prachtige klankschalen uit India en Nepal wordt er gebruik gemaakt van de volgende klankinstrumenten: Chinese fenggong, Koshi Chime, sansula (hartharpje), regenpijp, ocean drum, schud- en windinstrumenten.

Klankschalen brengen krachtige, pure klanken voort, vergezeld door harmonische boventoonreeksen, en ze staan bekend om hun genezende eigenschappen. De klanken veroorzaken trillingen, die ons tot in het diepste van ons wezen en lichaam raken. Het hele lichaam gaat meeresoneren in een harmonische, helende trilling en ontspant zich daardoor diep.
In onze moderne tijd wordt de harmonie van de mens met zichzelf en zijn omgeving voortdurend in alle levenlagen op de proef gesteld en onder druk gezet door te veel indrukken en stress.
De klankschaalconcerten zijn dan een goede hulp om weer tot rust en diepe ontspanning te komen.

 

Nienke Prema Fiona