Welkom bij de virtuele galerie van kunstschilder Prema Rotermundt, tevens docent Chi Qong en Chi Neng Qigong

Prema Rotermundt (geboren in 1951 te Hilversum) tekent en schildert al haar hele leven. Begonnen als hobby is dat uiteindelijk haar beroep geworden, na een opleiding tot kunsttherapeut in de jaren zeventig en de kunstopleiding Artibus in Utrecht in de jaren tachtig.

Tussen 1980 en 1990 heeft Prema in Nederland verschillende exposities gehouden, o.a. in diverse (kunst)winkels en bij het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in het Gooi.

Van de zomer van 2002 tot 2011 verbleef ze regelmatig in Frankrijk, waar ze veel schilderde en ook diverse exposities heeft gehouden, onder meer tijdens het Festival d’Aquarelle te Wassy, de vijfde Biennale te Chaumont (beide groepstentoonstellingen), in de watermolen van Vignory en in 2007 in St Dizier (Espace Camille Claudel) en in het VVV van Neufchâteau. Ook geeft zij af en toe schilderlessen in haar huis in Drenthe, tijdens georganiseerde zomerweken elders, of op aanvraag.

Ook geeft Prema Tai Chi Chi Qong- en Chi Neng Qiqonglessen, zowel in Nederland als in het buitenland.
Sinds de herfst 2012 houdt ze zich bezig met klankschalen, zowel op artistieke als op therapeurische basis.

Tevens is ze bezig geweest om het een groep mensen een centrum op te zetten Frankrijk, voor kunstworkshops en voor haar Tai Chi Chi Qong- en Chi Neng Qiqongactiviteiten, alswel voor het exposeren van haar werk en dat van anderen. Ook was het de bedoeling dat andere workshopleiders uitgenodigd werden uit binnen- en buitenland. Dit nieuwe centrum heet Maison Rosa Alba. Helaas heeft Prema zich wegens diverse redenen teruggetrokken uit het project.

Nienke geeft een schilderscursus

Prema schildert samen met een aantal Franse collega’s